Σύβοτα με βάρκα - Σύβοτα-Rent a Boat Sivota-Σύβοτα βάρκες

Ποιοί είμαστε

Με τις υπηρεσίες της Rent a Boat Sivota ( παραλία Ζέρι) μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές με την παρέα σας ή την οικογένειά σας.

Είμαστε μια  επιχείρηση που δραστηριοποιείτε από το 2010 στο χώρο της ενοικίασης σκαφών στα Σύβοτα. Οι 100% ικανοποιημένοι πελάτες μας επιβεβαιώνουν την εμπειρία που κατέχουμε η οποία θα σας εξασφαλίσει τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες για να απολαύσετε την εξερεύνηση των  νησιών στα Σύβοτα με βάρκα.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας την ασφάλεια αλλά και τις ανέσεις που παρέχουν τα σκάφη μας. Όλες οι βάρκες έχουν κατασκευαστεί με τις αυστηρές προδιαγραφές, και πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής και ασφάλειας.

Όλα τα σκάφη μας είναι εφοδιασμένα με:  Τέντα, Σκάλα,  Κουτί πρώτων βοηθειών (Φαρμακείο).  Σωσίβια, Χάρτη, και με όλα τα σωστικά μέσα.

View in Google Maps

Καλώς ήλθατε!!!

Τα Σύβοτα είναι μια περιοχή στη δυτική Ελλάδα, γνωστή για την ομορφιά του φυσικού τοπίου της. Βρίσκονται κοντά στην πόλη της Πάργας και αποτελούν ένα δημοφιλές τουριστικό προορισμό για επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.