ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με τις υπηρεσίες της, Rent a Boat Sivota ( παραλία Ζέρι)  μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές με την παρέα σας ή την οικογένειά σας. Την είσοδο του λιμανιού των Συβότων στολίζουν τα νησάκια Άγιος Νικόλαος, Μαύρο Όρος, με πετρόχτιστο φάρο και θαλάσσια σπηλιά.

Μεγάλο Μουρτεμένο και Μικρό Μουρτεμένο, επίσης με θαλάσσια σπηλιά.

Τα νησάκια Μουρτεμένο, Μαύρο όρος, και Άγιος Νικόλαος έχουν καταπληκτικές παραλίες με αποκορύφωμα βέβαια την πισίνα.

Ενοικιάζοντας  ένα από τα σκάφη της , Rent a Boat Sivota ( παραλία Ζέρι), έχετε τη δυνατότητα για μια ολόκληρη μέρα να εξερευνήσετε το μαγευτικό σύμπλεγμα των νησιών  στα σύβοτα, να κολυμπήσετε σε απομονωμένες παραλίες  που δεν μπορούν να προσεγγιστούν με όχημα.

 

Μπορείτε να νοικιάσετε μια βάρκα (4 ατόμων) για να θαυμάσετε και να κολυμπήσετε στις μαγευτικές παραλίες των νησιών, και των ακτών των Συβότων με τα γαλαζοπράσινα νερά .Η ενοικίαση της βάρκας μπορεί να γίνει για μια ολόκληρη ημέρα από τις 10:00 έως 18:00 ή για μισή ημέρα από τις 10:00 έως 14:00 ή 14:00 έως 18:00. Οι βάρκες έχουν χωρητικότητα έως 4 άτομα .

Η χρέωση είναι 70 ευρώ για όλη την ημέρα και 50 ευρώ για τη μισή ημέρα. Επίσης υπάρχει έξτρα χρέωση για τη βενζίνη.

Οι παραλίες αυτές δεν είναι οργανωμένες, και έχουν  μεγάλη επισκεψιμότητα στη διάρκεια της υψηλής περιόδου. Γι'αυτό  να της επισκεφθείτε  νωρίς το πρωί, και εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα.

Καλώς ήλθατε!!!

Τα Σύβοτα είναι μια περιοχή στη δυτική Ελλάδα, γνωστή για την ομορφιά του φυσικού τοπίου της. Βρίσκονται κοντά στην πόλη της Πάργας και αποτελούν ένα δημοφιλές τουριστικό προορισμό για επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.